IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
14:44 | 22 май 2017
Обновен: 17:58 | 28 март 2024

За ден горяха три автомобила

При инцидентите няма пострадали хора

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

Три автомобила горяха за ден във Варненска област. В събота, около 03:10 часа, е получен сигнал за горящ "Фолксваген" в центъра на с. Каменар. Причината за пожара е в процес на изясняване. Унищожени са двигателен отсек, предна гума, декоративно табло в купето.

 

Същия ден, около 12:15 часа, се запалил "Фолксваген", движещ се по бул. "Княз Борис I". Причината за пожара е техническа неизправност. Унищожени са 1 м електрически кабел, маркуч и пластмасов капак на двигателя.

 

Около 17:25 часа, е получен сигнал за горящ автомобил "Рено", намиращ се на пътя от гр. Бяла за гр. Обзор. Причината за пожара е техническа неизправност. Унищожен е целият автомобил. 

 

Около 20:00 часа в събота, е получен сигнал за пожар в апартамент, намиращ се в ж.к. "Север" в Провадия. Причината за инцидента е неправилно боравене с нагревателен уред – запалване на мазнина от електрическа скара. Опушени са 1 кв. м стени.

 

В петък и събота са получени три сигнала за пожари в ПВЦ контейнери, намиращи се в гр. Варна. Причините за възникване на пожарите са небрежност при боравене с открит огън. При един от случаите е засегната задната броня на автомобил "Шкода". При инцидентите няма пострадали хора, съобщиха от полицията.

Коментари

Новини Варна