IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
13:52 | 24 май 2017
Обновен: 11:04 | 28 март 2024

Пиян "прати" двама лекари от Спешното в Спешното

Единият медик е в тежко състояние, предстои му операция

По материала работи: Слав Велев
Пиян "прати" двама лекари от Спешното в Спешното

Aгресивен нападна двама лекари и част от персонала на бургаска болница, съобщиха от лечебното заведение.

 

Тази сутрин, в спешното отделение е докаран и приет за спешно лечение мъж на 20 години. Той бил във видимо нетрезво състояние, съмнение за гърч и предполагаема употреба на наркотични средства.

 

Мъжът е буйствал и при опита за оказване на спешна помощ от страна на медицинския екип той нападнал лекаря дежурен на смяна, лекаря извикан от отделение по Анестезиология и интензивно лечение за консултация, както и друг член от персонала на болницата, опитващ се да помогне. В помощ на медицинския екип се намесил и придружител на друг пациент, приет в Спешното отделение.

 

Лекарят от реанимация е ударен с юмрук в корема и е повален на земята, другият член от персонала е в тежко състояние, но без опасност за живота. Той е приет за лечение в болницата със счупен нос, което ще наложи последваща операция, съмнение за фрактура на левия крак, тежки хематоми по цялото лице.

 

На мястото веднага е извикана полиция, а буйстващият пациент е задържан от органите на реда.

 

Dnes.bg

 

Четете още:     Рено се преобърна на пътя Златни пясъци - Кранево

 

 

 

Коментари

Новини Варна