IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Крими
12:02 | 22 юни 2017
Обновен: 10:51 | 28 март 2024

Над 800 къса цигари иззе полицията при проверки във Варненско

По случаите са образувани досъдебни производства

По материала работи: Пламен Янков
Над 800 къса цигари иззе полицията при проверки във Варненско

Около 10:30 часа на 21 юни, при извършване на полицейска проверка на двама мъже, в централната част на с. Блъсково, общ. Провадия, е установено, че единият от тях (М.М. на 39 г.) държи в себе си 360 къса цигари от марката "Business Royals", необлепени с акцизен бандерол, а другият (Ж.П. на 82 г.) държи 180 къса цигари от същата марка. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Провадия. 

 

Около 13:00 часа същия ден, при извършване на полицейска проверка в дома на З.М. (33 г.) от с. Кичево, общ. Аксаково, известен на МВР, са намерени и иззети 425 гр. нарязан тютюн без акцизен бандерол и 7 къса саморъчно свити цигари. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

 

Около 15:30 часа, при извършване на полицейска проверка в магазин, намиращ се в с. Брестак, общ. Вълчи дол, собственост на И.В. (67 г.), местна жителка, са намерени и иззети 280 къса цигари от марката «Business Royals», необлепени с акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Девня, съобщиха от полицията. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна