IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
12:39 | 23 юни 2017
Обновен: 01:36 | 20 април 2024

Двама без книжка задържа полицията

Проверките са извършени в местността Тракийска чешма и Суворово

По материала работи: Пламен Янков
Двама без книжка задържа полицията

Около 10:20 часа на 22 юни, на отбивката за "Тракийска чешма", при извършване на полицейска проверка на "Пежо" с водач Р.И. (25 г.) от Добрич, известен на МВР, е установено, че същият управлява автомобила без да притежава свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за срок от една година за същото нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Около 16:15 часа същия ден, в гр. Суворово, при извършване на полицейска проверка на "Фолксваген" с водач А.Г. (19 г.) от Варна, е установено, че същият управлява автомобила без да притежава свидетелство за правоспособност, отнето му с принудителна административна мярка временно. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Девня. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

 

Черно море

 

Четете още Четирима пострадаха при катастрофа на бул. „Осми Приморски полк“

Коментари

Новини Варна