IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
15:29 | 26 юни 2017
Обновен: 19:54 | 11 април 2024

За ден хванаха трима водачи, седнали зад волана пияни

38-годишен шофьор е предизвикал катастрофа с 1,38 промила алкохол в издишания въздух

По материала работи: Пламен Янков
За ден хванаха трима водачи, седнали зад волана пияни

Около 01:15 часа на 24 юни, в ж.к. "Възраждане" във Варна, при извършване на полицейска проверка на "Опел" с водач Б.Б. (45 г.), местен жител, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,44 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Б.Б. е задържан за срок до 24 часа.

 

Около 08:30 часа същия ден, в ж.к. "Аспарухово", след възникнало ПТП без пострадали граждани, при извършване на полицейска проверка на водачите за употреба на алкохол е установено, че водачът на "Фолксваген" Ю.Д. (38 г.) от гр. Дулово е управлявал автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,38 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Ю.Д. е задържан за срок до 24 часа.

 

Около 17:15 часа, в гр. Дългопол, при извършване на полицейска проверка на Т.А. "Мерцедес" с водач В.Н. (44 г.), местен жител, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,30 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. В.Н. е задържан за срок до 24 часа, съобщиха от полицията.

Коментари

Новини Варна