IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
11:08 | 16 август 2017
Обновен: 16:20 | 3 май 2024

8 дка широколистна гора изгоря край Варна

При друг инцидент се е запалила газова бутилка

По материала работи: Пламен Янков
8 дка широколистна гора изгоря край Варна

8 дка широколистна гора, сухи треви и храсти изгоряха в местност "Момина скала". Сигналът за пожара е постъпил на 15 август около 16:35 часа. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява, съобщиха от МВР.

 

Същия ден, около 11:55 часа, е постъпил сигнал за пожар в газова бутилка, намиращ се на терасата на частен дом в града. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност на редуцир вентила на газовата бутилка. Унищожена е газовата бутилка, уредено е домашно имущество.

 

Около 23:20 часа, е постъпил сигнал за пожар в склад за домашни потреби, намиращ се в района на Зеленчукова борса - Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожена е стока, дървена конструкция, стелажи, врати и прозорци. 

 

Четири са регистрираните пожари без преки материални щети за деня, като са горели сухи треви, борови иглички и отпадъци. Осем са регистрираните случаи на оказана техническа помощ. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна