IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
18:08 | 17 август 2017
Обновен: 06:48 | 21 април 2024

КАТ свали табелите на колата на неправоспособен шофьор, той пак я подкара

Пътна полиция залови трима неправоспособни водачи само за ден

По материала работи: Деян Михайлов
КАТ свали табелите на колата на неправоспособен шофьор, той пак я подкара

Трима неправоспособни шофьори са установени само за един ден от служителите на КАТ, съобщиха от ОД на МВР – Добрич. В единия от случаите водачът продължил да шофира без табели и без книжка.

 
На 16 август, около 17:00 часа по пътя от град Генерал Тошево към Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „Ивеко”, с добричка регистрация, управляван от 63-годишен добричлия с инициали И.И. В хода на проверката органите на реда установили, че водачът е неправоспособен. Съставен му е акт, свалени са регистрационните табели на автомобила.
 
Час и половина по-късно обаче при проверка полицаи се натъкнали на същия камион на околовръстния път, в района на кв. „Рилци”, като човекът продължавал да си кара без табели и свидетелство. Образувано е бързо полицейско производство.
 
Около 10:30 часа същия ден по пътя от с. Телериг към с. Крушари е спрян лек автомобил „Форд” със софийска регистрация, управляван от неправоспособния Б.И., на 27 години от Крушари. Около 14 часа по пътя Добрич – Крушари пък е засечен да шофира без книжка 32-годишният Е.М. от Ломница.


dariknews.bg

Коментари

Новини Варна