IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Крими
15:04 | 24 септември 2017
Обновен: 10:10 | 28 март 2024

8 души в болница след преобръщане на микробус

На мястото е извършен оглед и е образувано досъдебно производство

По материала работи: Юлиян Атанасов
8 души в болница след преобръщане на микробус

На 24 септември в 9,47 ч. в местността "Ален мак" на ул. "П. Попов" до № 69 (в района на хотел "Журналист“) е възникнало ПТП. На място е установено, че водачът П. Й. на 44 г. на микробус "Исузо" първоначално се блъска в бордюр вдясно, отклонява се и се удря в телена ограда, блъска 2 паркирани 2 автомобила - "Рено Меган" и Пежо 206", удря се в скат и микробуса се преобръща на дясната си страна. В болница са откарани 8 човека. Установено е, че жена на 48 г. е с фрактура на дясно рамо, жена на 60 г. е с фрактури на 3 ребра, а останалите 6 пострадали са с различни контузии (на ръце, глава, рамо и др.), няма опасност за живота им.

 

На мястото е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. На 24 септември т.г. в 10 ч. е съобщено за ПТП между 2 автомобила на бул. "Цар Освободител" в близост до кръстовището с ул. “Поп Димитър". На място е установено, че 20-годишен водач на лек автомобил "Хонда" навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещо се направо "Митсубиши", управлявано от 35-годишна жена. Вследствие на ПТП-то са пострадали  2 деца, пътници в "Митсубиши"-то, както и двамата водачи, момче на 6 г. и момиче на 10 г. са с контузии и охлузвания в областта на гръдния кош, водачката на  "Митсубиши"-то е с охлузвания по лицето, а на "Хонда"-та е с разкъсно-контузна рана на ляв крак и контузии на ръка и глава, съобщиха от полицията.

Коментари

Новини Варна