IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
13:24 | 25 септември 2017
Обновен: 14:23 | 16 април 2024

В болница остават ранените при катастрофата край Старо Оряхово

На място е загинала 73-годишна германска гражданка

По материала работи: Пламен Янков
Снимката е илюстративна

В болница остават двете шофьорки, пострадали при катастрофата край Старо Оряхово. Пътният инцидент стана в четвъртък в 10:35 ч. по пътя Варна – Бургас, на около 200 м. след с. Старо Оряхово в посока Бургас.

 

На място е установено, че 50-годишна водачка на л.а. „Ситроен“, движеща се в посока Варна – Бургас, губи управление над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение, където се удря в лек автомобил „ Сеат Ибиза“, вследствие на което лек автомобил „Ситроен“ излиза извън пътя  - вдясно на банкета.

 

На място е загинала 73-годишна германска гражданка, пътничка на предна дясна седалка на „Сеат“-а. Водачката на „Ситроен“-а е в болница с множество фрактури на гръден кош, има опасност за живота й. 

 

38-годишната водачка на „Сеат“-а, германска гражданка, е с контузия в областта на корема, настанена за лечение в болница, няма опасност за живота й. Образувано е досъдебно производство, съобщиха от полицията. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна