IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
17:29 | 21 октомври 2017
Обновен: 09:24 | 15 април 2024

Фенове на Левски и ЦСКА се сбиха преди вечното дерби

Полицейското присъствие в центъра на столицата е засилено

По материала работи: Юлиян Атанасов
Фенове на Левски и ЦСКА се сбиха преди вечното дерби

Фенове на Левски и ЦСКА се сбиха на столичния булевард "Евлоги и Христо Георгиеви", съобщи БНР.Един човек е леко пострадал, има и арестувани след намесата на полицията. Двете агитки са се засекли около час преди началото на мача, който вече започна на Националния стадион "Васил Левски".

 

Полицейското присъствие в центъра на столицата е засилено.Футболната среща е от 13-и кръг на Първа футболна лига. Към днешна дата разликата между двата тима в класирането е само три точки в полза на ЦСКА, който е на второто място в таблицата с 27 пункта. Левски е трети с 24 точки.

 

Преди подобни дербита моментната форма няма никакво значение, но "червените" са в серия от две поредни ремита, а Левски като цяло бие трудно при Делио Роси, но е "бетон" в защита, съобщава Gol.bg.Именно "сините" са с най-стабилната отбрана от началото на сезона, като са допуснали едва четири попадения на сметката си за всичките мачове до момента. ЦСКА пък е с най-резултатното нападение - 30 отбелязани гола или средно по 2,5 попадения на мач.

 

Gol.bg

 

Четете още: Челси се спаси в края срещу Уотфорд

Коментари

Новини Варна