IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
13:30 | 22 ноември 2017
Обновен: 19:49 | 10 април 2024

Във Варна задържаха двама мъже за кражби

Обекти на посегателствата са мъжка дреха и хранителни стоки

По материала работи: Пламен Янков
Снимката е илюстративна

Двама мъже са задържани във Варна на 21 ноември, съобщиха от полицията.

 

Получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се на ул. "Капитан Райчо". Неизвестно лице е извършило кражба на хранителни продукти от стелажите на магазина. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е Д.А. (41 г.) от Варна, известен на органите на реда и осъждан. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Същия ден е получен сигнал за кражба от магазин за спортни стоки, намиращ се на бул. "Вл. Варненчик". Неизвестно лице е извършило кражбата на мъжка дреха от стелажите на магазина. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности, непосредствено след зоната на касите, е задържан А.М. (21 г.) от Аксаково, неизвестен на органите на реда. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна