IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
09:32 | 9 декември 2017
Обновен: 18:23 | 19 април 2024

Баща и син са загинали при тежката катастрофа в Русе

Причините за инцидента тепърва ще се изясняват

По материала работи: Юлиян Атанасов
Баща и син са загинали при тежката катастрофа в Русе

Баща и син са загинали при тежката катастрофа в Русе, съобщи БНТ. Катастрофата стана на бул. "България" снощи в града. Сигналът за инцидента бил подаден около 18:50 часа.Автомобил "Фиат" се блъснал жестоко в стълб за уличното осветление на булеварда - в платното в посока към ГКПП "Дунав мост".По непотвърдена информация е карал синът, който вероятно няма книжка и е загубил контрол над колата. Тепърва ще се изясняват причините за инцидента.

 

На място незабавно били изпратени екипи на Спешна помощ и на полицията. От удара колата е силно смачкана.Екипи на противопожарната служба са дошли на място, за да разрежат автомобила и да извадят загиналите.Лекият автомобил буквално се е забил в един от стълбовете на уличното осветление по булеварда до пътен възел "Волов".След жестокия удар колата буквално отнесла разделителната мантинела, след което се усукала и забила в стълба.

dnes.bg

 

Четете още: Съдят двама братя, обрали къща и разпродали покъщнината

 

Коментари

Новини Варна