IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:34 | 12 декември 2017
Обновен: 23:06 | 24 април 2024

Блъснаха трима пешеходци във Варна за ден

89-годишен мъж е настанен в болница с фрактури на левия крак и лявата ръка

По материала работи: Пламен Янков
Снимката е илюстративна

Трима пешеходци са пострадали при катастрофи във Варна на 11 декември, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

 

Около 09:30 часа на бул. „Цар Освободител“, е възникнал пътен инцидент. По време на движението си, 39-годишната водачка на лек автомобил „Шкода“ с инициали В.Д. от Варна блъска пешеходец, който пресича платното за движение на неразрешено за това място. Вследствие на инцидента 89-годишният мъж получава фрактури на левия крак и лявата ръка и е настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.


Два часа по-късно на кръстовището на бул. „Мария Луиза“ и ул. „Шипка“, е възникнал инцидент, при който е пострадала пешеходка. По време на движението си, при маневра за завой наляво, водачът на лек автомобил „БМВ“ А.А. (45 г.) от Варна блъска жена, която пресича платното за движение на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента 63-годишната пешеходка получава контузия на крака, прегледана е и освободена без опасност за живота. 


Около 17:50 часа, на ул. „Атанас Москов“, е възникнала катастрофа . По време на движението си, водачката на лек автомобил „Ситроен“ М.Й. (52 г.) от Варна блъска пешеходец, който пресича платното за движение на неразрешено за това място. Вследствие на инцидента 49-годишният мъж получава фрактура на ребра и контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна