IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
11:39 | 15 декември 2017
Обновен: 15:39 | 6 май 2024

Челен сблъсък край Варна прати шофьор в болница

Установено е, че виновният водач бил пиян и без книжка

По материала работи: Пламен Янков
Челен сблъсък край Варна прати шофьор в болница

Около 17:00 часа вчера, на пътя на пътя от с. Господиново за с. Гроздьово, е възникнало ПТП. Неправоспособният водач на лек автомобил „БМВ“ Х.Х. (32 г.) от с. Господиново, поради движение с несъобразена с мократа пътна настилка скорост и след употреба на алкохол, губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Мазда“.

 

Вследствие на инцидента 47-годишният водач на втория автомобил получава съчетана травма на корем и гръден кош, настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна“ без опасност за живота.

 

Установено, че 32-годишният водач на "БМВ" управлява МПС без свидетелство за правоспособност и след употреба на алкохол с концентрация малко под 1,2 промила в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Х.Х. е задържан за срок до 24 часа.

Коментари

Новини Варна