IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
12:27 | 16 януари 2018
Обновен: 16:37 | 18 април 2024

Млади мъже с хероин и марихуана спипаха във Варна

Задържани са за по 24 часа

По материала работи: Слав Велев
Млади мъже с хероин и марихуана спипаха във Варна

Двама млади мъже - единият с хероин, другият с марихуана, са задържани при полицейски проверки във Варна. На 14 януари, около 10:15 часа, на ул. "Княз Черкаски", е установено, че 31-годишният Б.Б. - известен на МВР и осъждан, държи в себе си пакетче с кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с тегло 0,02 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, докладвано в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
 

На 12 януари, половин час след полунощ, на ул. "Доброволци", при полицейска проверка на 21-годишен варненец с инициали Ш.Ш. е установено, че той държи в себе си пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,76 гр. По случая е образувана преписка, докладвано в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


Четете още:

С по 20 000 лв. глобиха трима наркоразпространители от Варна

 

 

Коментари

Новини Варна