IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:54 | 22 януари 2018
Обновен: 16:45 | 19 април 2024

Отоплителен уред подпали къща във варненско село

Още три огнени инцидента вдигнаха на крак пожарникарите

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов

Четири инцидента вдигнаха на крак огнеборците във Варна и областта за периода 19- 21 януари, съобщиха от полицията. При пожарите няма пострадали хора

 

Около 02:45 часа на 21 януари е получен сигнал за пожар в лек автомобил "Фолксваген", намиращ се на ул. "Д-р Петър Берон" във Варна. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожени са моторче за чистачки, предно стъкло, маска и калник. 

 

Около 11:30 часа на 20 януари е получен сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се на ул. "Лале" в с. Приселци. Причината за инцидента е късо съединение. Увредено е електрическото табло.

 

20 минути по-късно е получен сигнал за пожар в стая от къща в село Доброглед. Причината за инцидента е неправилно използване на отоплителен уред. Унищожени са домашно имущество и електрически уреди, опушени са 200 кв. м стени.

 

Около 18:45 часа в петък, 19 януари, е получен сигнал за пожар в лек автомобил "Опел", намиращ се на бул. "Княгиня Мария Луиза" във Варна. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожени са електрически кабел, филтърна кутия и предния капак. 

 

Черно море

 

Четете още Шофьор блъсна две непълнолетни момичета във Варна и избяга

250 кг нарязан тютюн без бандерол откриха в лека кола край Варна

Задържаха млада рускиня, задигнала козметика от магазин във Варна

Коментари

Новини Варна