IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
12:48 | 6 февруари 2018
Обновен: 11:53 | 10 май 2024

Седем младежи с марихуана спипаха във Варна

Полицейските проверки са извършени на 2 и 4 февруари

По материала работи: Слав Велев
Седем младежи с марихуана спипаха във Варна

Седем души с марихуана са заловени при полицейски проверки във Варна, съобщават от пресцентъра на полицията.

 

На 04.02. т.г., около 00:30 часа, в местност "Пчелина", при извършване на полицейска проверка на лек автомобил "Фолксваген" и намиращите се в него Г.Х. (27 г.) и Г.Н. (25 г.), от Добрич, е установено, че Г.Н. държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,21 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.
 

Същия ден, около 17:00 часа, в ж.к. "Вл. Варненчик", при извършване на полицейска проверка на: Н.Н. (18 г.), Я.Д. (22 г.) и непълнолетно момче от Варна, е установено, че непълнолетният държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,29 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Тримата са задържани за срок до 24 часа.

 

На 02.02. т.г., около 20:50 часа, в местност "Сълзица", при извършване на полицейска проверка на К.П. (30 г.) от Варна, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 1,24 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

По същото време и на същото място е установено и че 30-годишният В.С., също от Варна държи в себе си четири пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 3,51 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Коментари

Новини Варна