IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
10:45 | 16 февруари 2018
Обновен: 06:52 | 15 април 2024

Екзекутираха българи в Кейптаун (ВИДЕО)

Според следователите, лаптопите и телефоните на съпрузите са били откраднати, а кучето им също е било застреляно

По материала работи: Слав Велев
Екзекутираха българи в Кейптаун (ВИДЕО)

Снимка: Facebook

 

Българинът Анжело Димов, обвиняем по дело за измама с кредитни карти, и съпругата му Незабравка Пеева са били екзекутирани в дома им в Кейптаун, ЮАР.

 

50-годишният Анжело и 47-годишната Неси (Незабравка) са открити с огнестрелни рани в главите в къщата им в южното предградие Бергвилет, съобщи полицията в Кейптаун, цитирана от местни издания.

 

Според следователите, лаптопите и телефоните на съпрузите са били откраднати, а кучето им също е било застреляно. Телата са били открити, след като никой не взел 6-годишната дъщеря на Анжело и Неси от училище в понеделник.

 

Никой от съседите на българското семейство не е чул нищо.

 

Адвокатът на Анжело Димов по делото за измама с кредитни карти – Уилям Буут е заявил, че ще се погрижи за детето. 47-годишната Незабравка пък се е занимавала с производство на празнични торти за рождени дни и сватби. Преди да срещне Анжело, жената работела в ресторант.

 

Семеен приятел заяви пред HeraldLIVE, че бизнесът на Пеева е бил успешен и тя не е знаела с какво се занимава нейният мъж.

 

В двора на къщата на убитите съпрузи е имало малка постройка, в която е живеел 27-годишният син на Анжело Димов от първия му брак, но той бил тежко ранен при мотоциклетна катастрофа през декември и е отпътувал за България, за да се възстановява.

 

Полицията в Кейптаун работи по всички възможни версии, включително двойното убийство да е заради действия на Анжело от криминален характер, пише още dnes.dir.bg.

 

Видео: Bulgari ON AIR

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна