IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
08:52 | 23 април 2018
Обновен: 16:37 | 18 април 2024

Мъж, прострелян в главата, е приет в болницата в Бургас

Простреляният е открит в паркинг на кооперация

По материала работи: Слав Велев
Мъж, прострелян в главата, е приет в болницата в Бургас

Млад мъж е открит с огнестрелна рана в главата на 22 април в подземния гараж на бл. 161 в бургаския жк "Славейков".

 

Сигналът е получен около 22.35 ч. във Второ Районно управление-Бургас, съобщиха от МВР. Своевременно дошлите на място полицейски служители са посрещнати от 30- годишна жена, която заявила, че пострадалият е приятелят й - 30-годишен от Силистра, с който малко по-рано в компанията на свои познати празнували рожден ден.

 

Около 21.30 ч. младият мъж заявил, че излиза за малко навън. След като се забавил приятелите му започнали да го търсят и го открили в безпомощно състояние в подземния паркинг на кооперацията.

 

При извършения оглед на местопроизшествието е намерен и иззет боен пистолет с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи. В жилището на простреляния в същия блок е открита бележка. Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана сградата и подземния паркинг.

 

Първоначално събраните факти показват, че най-вероятно се касае за самопрострелване, но са назначени експертизи за установяване на детайли по инцидента.

 

 Пострадалият 30-годишен мъж е откаран в УМБАЛ-Бургас, настанен е в реанимация с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна