IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
15:23 | 26 април 2018
Обновен: 05:21 | 12 април 2024

Българка убита в Полша – наръгана 16 пъти с нож

Тялото й е открито в граничен с Германия град

По материала работи: Слав Велев
Българка убита в Полша – наръгана 16 пъти с нож

 

Българка е била убита по жесток начин в Полша.

 

Тялото на жената, чието име не се споменава, е било открито на 19 април в град Слубице, който се намира на река Одра до границата с Германия, съобщават германски медии, цитирани от „Труд“.

 

По трупа имало следи от удари с нож.

 

Според полския в. “Газета Любошка” жената, която работела като проститутка, била наръгана 16 пъти с нож. Гръклянът й бил прерязан.

 

Според изданието била убита по светло – между 17:30 и 18:30 ч местно време.

 

Полската полиция издирва свидетели на престъплението, които по това време се намирали на мястото. Освен това се преглеждат и записите от охранителни камери в района.

 

Според медиите проститутките в пограничното градче обслужват най-вече шофьорите на тежкотоварните камиони, които тук преминават границата. Жриците на любовта са предимно от Полша, България и Румъния. Повечето шофьори на камиони са източноевропейци.

 

Според неофициална информация убитата българка била открита от своя партньор, за който се предполага, че може да е и неин сутеньор.

 

Засега версията, че тя е била убита от клиент, не се смята за много вероятна. Според спекулации в местните медии тя може да е станала жертва на конкурентна война.

 

http://dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна