IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
16:58 | 26 април 2018
Обновен: 08:35 | 11 април 2024

Намалиха гаранцията на танцьорката, помляла 10 коли, на 5 бона

За разлика от първото заседание в районния съд на мярката за неотклонение, пред окръжния съд Габриела беше дошла с прическа и с грим

По материала работи: Слав Велев
Намалиха гаранцията на танцьорката, помляла 10 коли, на 5 бона

От 20 000 лева на 5 000 лева окръжният съд намали паричната гаранция на 21-годишната Габриела Медарова, която на 15 април в 6,30 часа сутринта, помля 10 паркирани коли на ул. „Македония” в Пловдив. След произшествието тя изоставила потрошения джип „БМВ Х5”, който е на приятеля й, насред улицата и се прибрала в дома си.

 

Там била намерена от полицаи, които я пробвали с дрегер и с драг тест. Пробата й за алкохол показала 1,38 промила алкохол, а тестът за дрога – употреба на марихуана. Пред разследващите тя заявила, че запалила цигарата с трева след произшествието, защото била много притеснена. За алкохола признала, че в заведението, където работи като танцьорка на хонорар, изпила 150-200 грама водка. Нямала пари за такси, тъй като хонорарът не й бил платен. Не само това, но и била глобена от нощния бар за някакво нейно провинение със 100 лева. Именно заради това, че няма постоянни доходи, съдия Михаела Буюклиева намали с 15 000 лева гаранцията.

 

За разлика от първото заседание в районния съд на мярката за неотклонение, пред окръжния съд Габриела беше дошла с прическа, с грим и в скромна, но секси бяла ризка. Тя отново плака пред съдебния състав, особено на думите на прокурора, че има опасност да се укрие. През сълзи Габриела каза, че много съжалява за случилото се. „Много съжалявам и няма да се повтори. Съжалявам и искам да бъда при родителите си. Да продължа образованието си. Това е един урок за мен и няма да се повтори”, каза в последните си думи към съда Медарова, която все още била на успокоителни след инцидента.

 

monitor.bg

Коментари

Новини Варна