IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
17:38 | 16 май 2018
Обновен: 08:58 | 28 март 2024

Екшън с мними ченгета: Нахлуват в дом, връзват жена, търсят пари

Измамниците атакували апартамента на бизнесмен

По материала работи: Борис Проданов
Екшън с мними ченгета: Нахлуват в дом, връзват жена, търсят пари

Четирима мними полицай са нахлули вчера в дома на бизнесмен от Павликени, след което вързали жена му и отарашили жилището. Там била и 81-годишната майка на бизнесмена, която се уплашила от "акцията" на измамниците.

 

Мъжете били с черни дрехи и без маски, не са показали служебни карти или други отличителни знаци на МВР, но обяснили че са от полицията и трябва да извършат обиск в дома на един от производителите на ядки в града.

 

После завързали с тиксо ръцете и залепили устата на съпругата, пише "24 часа".

 

След това извадили тухлите от трите акумулиращи печки в апартамента, за да търсят скрити пари. Не намерили нищо, взели ключовете на фирмения бус и телефона на вързаната жена и си тръгнали.

 

Скоро, след като грабителите напуснали апартамента, жената успяла да се освободи и се обадила на съпруга си, който извикал полиция.

 

На мястото се стекли искински полицаи от Павликени и Велико Търново.По случая се води разследване за грабеж.

 

"Работим по различни версии, свързани с бизнеса и личния живот на потърпевшия. Жените нямат телесни повреди. Бусът не е отнет, само ключовете и телефона. Целенасочено е търсено само в акумулиращите печки, вероятно по предварителна информация", каза прокурор Атанас Филипов от Районната прокуратура в Павликени.

 

Двете жени са дали описание на мъжете. Бандитите се издирват.

 

dnes.bg

 

Прочети още: Проблемите в затворите проличаха след емблематичното бягство във Варна

Коментари

Новини Варна