IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
15:42 | 13 юни 2018
Обновен: 08:52 | 28 март 2024

Във Варна родители се сбиха след спор между децата им

Три от лицата участвали в сбиването са задържани за 24 часа

По материала работи: Пламен Янков
Снимката е илюстративна

Под ръководството на РП – Варна, на 12 юни 2018 г. разследващ полицай при Първо – РУ – Варна е започнал досъдебно производство за причинени телесни увреждания на четири лица по хулигански подбуди.

 

Причина за възникналия инцидент е скарване между две деца. Те са били защитени от родителите си, които са влезли във физическо съприкосновение. В следствие на сбиването са пострадали четири лица, които са отведени в МБАЛ „Св. Анна“ гр. Варна за преглед и освидетелстване. Три от лицата участвали в сбиването са задържани за 24 часа по ЗМВР.

 

Предстои да бъдат назначени и изготвени съдебно – медицински експертизи за установяване на характера и степента на причинените телесни увреждания, разпити на множество свидетели, както и разпознавания за установяване на извършителите на деянието и други действия по разследването, след което и повдигане на обвинения на конкретни лица. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна