Спипана на калъп с клиент жрица на любовта глобена 1000 лв.
38-годишната жена е неосъждана досега
Публикувана: 21 Jun 2018 | 14:40

Жрица на любовта призна вината си в това, че като пълнолетно работоспособно лице продължително време не се занимавала с обществено полезен труд, като същевременно е получавала нетрудови доходи по неморален начин – чрез проституция. 38-годишната жена предлагала сексуални услуги на клиенти срещу заплащане на обществено място – край отбивка по пътя от село Приселци за Варна. Тя била засичана много пъти от патрулиращи полицаи да предлага подобни услуги на открито, като на 22 май тази година край черен път в района тя отново била хваната да проституира с клиент.

 

Проверката по-късно установява, че само в периода от месец октомври 2017 г. до 22 май тази година, за извършване на подобни деяния, 38-годишната жена е задържана няколко пъти като са й били съставени общо 4 предупредителни протоколи от полицията.

 

38-годишната жена е неосъждана досега. Съдът я освободи от наказателна отговорност с налагането на административно наказание – глоба в размер на 1000 лв. Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

 

Още по темата: Спипаха жрица на любовта на калъп по обед край Варна

Коментари ( 0 )