IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
17:03 | 16 юли 2018
Обновен: 12:27 | 22 април 2024

Мъж загина в пожар във Виница

5 огнени стихии гасиха пожарникарите в края на миналата седмица

По материала работи: Слав Велев
Мъж загина в пожар във Виница

Мъж загина в пожар във Виница. На 14 юли около 01:10 часа, тази нощ, на телефон 112, е постъпил сигнал за пожар, възникнал в приземния етаж на кооперация, намираща се в ж.к. „Виница“. На място незабавно са изпратени екипи на РДПБЗН – Варна. Установено е, че жилището е обитавано от 58-годишен мъж, който е загинал. Изясняват се причини и обстоятелства за възникването на инцидента, както и за смъртта на мъжа. По случая е образувано досъдебно производство.

5 са регистрираните пожари с преки материални щети в края на миналата седмица. На 14 юли около 08:05 часа на телефон 112, е постъпил сигнал за пожар, възникнал в лек автомобил «Рено» с АГУ, движещ се по ул. „Девня“ във Варна. На място са изпратени незабавно служители на РДПБЗН – Варна. Установено е, че огънят е възникнал по време на движение. Изясняват се причините, довели до инцидента. Водачът на автомобила (40 г.) е пострадал и е настанен за лечение във ВМБ, където е подложен на оперативно лечение. Има опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 15 юли около 04:10 часа, е получен сигнал за пожар в автомобил „Волво“, намиращ се в гр. Варна, на ул. „Княз Николаевич“. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Увредени са предно стъкло, десен калник и пластмасови детайли по купето.

 

На 15 юли около 18:21 часа, е получен сигнал за пожар на терасата на апартамент, намиращ се в гр. Провадия, на ул. “Васил Коларов“. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически уред, домашно имущество, мебели, прозорци, опушени са 30 кв. м стени.

 

На 13 юли 15:30 часа, е постъпил сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се на ул. „Подвис“. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели.

 

 

5 са регистрираните пожари без преки материални щети през посочения период – в сухи треви и храсти; в контейнер за смет, на терасата на апартамент. 10 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.

Коментари

Новини Варна