IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
15:06 | 17 август 2018
Обновен: 09:33 | 20 април 2024

Трима са в болница след катастрофи във Варна

Животът на пострадалите не е застрашен

По материала работи: Борис Проданов
Трима са в болница след катастрофи във Варна

На 16 август, около 14:15 ч., на кръстовището на улиците „Дрин“ и „В. христов“ във Варна 29-годишна водачка на лек автомобил „Мерцедес блъска 68-годишен велосипедист. Вследствие на ПТП-то велосипедистът е получил фрактура на лява подбедрица, настанен е в болница, няма опасност за живота му. Образувано е Досъдебно производство.

 

В същия ден, около 13:10 ч., на ул. „П. Напетов“ 59-годишен водач на л.а. КИА поради неправилно движение на заден ход блъска намираща се зад автомобила 88-годишна пешеходка. Възрастната жена е получила разкъсно – контузна рана на десен крак, настанена е за наблюдение в болница, няма опасност за живота й. 

 

Около 00:30 ч. на кръстовището на бул. „Чаталджа“ и бул. „Ген Колев“ 19-годишен водач на л.а. „Форд не спазва пътен знак Б-2 и блъска движещия се по път с предимство л.а. Опел. Вследствие на ПТП-то 25-годишна пътничка в л.а. Форд е получила комоцио и контузия на глава, настанена е в болница, няма опасност за живота ѝ, съобщи полицията. 

Коментари

Новини Варна