IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
15:06 | 10 септември 2018
Обновен: 08:30 | 28 март 2024

Открит огън на тераса едва не подпали апартамент във Варна

Още три пожара горяха на територията на града

По материала работи: Борис Проданов
Открит огън на тераса едва не подпали апартамент във Варна

Открит огън на тераса едва не подпали апартамент, съобщиха от полицията. Инцидентът станал на 8.9. т.г. около 6,40 часа на ул. „Братя Миладинови“ във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожено е домашно имущество, опушени са 10 кв. м стени.

 

На 10.9. около 0,05 часа е получен сигнал за пожар в барака на ул. „Прилеп“. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожени са паянтова постройка, домашно имущество и мебели.

 

На 8.9. т.г. около 11,30 часа е постъпил сигнал за пожар в ПВЦ контейнер на бул. „Вл. Варненчик“. Причините за инцидентите се изясняват. Унищожен е контейнер за отпадъци.

 

На 7.9. около 16,30 часа е получен сигнал за пожар в електрическо табло в спортна зала във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожено е електрическото табло.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна