IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
14:50 | 10 септември 2018
Обновен: 08:51 | 18 април 2024

Спипаха крадец, задигнал бижута и пари

Извършителите на други два опита разкриха варненските полицаи

По материала работи: Борис Проданов
Спипаха крадец, задигнал бижута и пари

На 7 септември около 16 ч. е получен сигнал за кражба от частен дом на ул. „Георги Кондолов“ в Аксаково. Неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в къщата и е извършило кражбата на бижута и сумата от 200 лв. След проведените оперативно-издирвателни дейности и процесуално- следствени действия е установено, че извършител е Д.Д. (34 г.) от с. Стоян Михайловски, област Шумен, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

На 8 септември е получен сигнал за опит за кражба от избено помещение на ул. „Пейо Яворов“ във Варна. Неизвестно лице е проникнало в помещението и е направило опит да задигне вещи. След проведените незабавни оперативно- издирвателни дейности и процесуално- следствени действия е установено, че извършител е Ж.Г. (42 г.) от Варна, известен на МВР и осъждан. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 ч.

 

На 6 септември е получен сигнал за опит за кражба от птицеферма в с. Осеново. Неизвестно лице е проникнало в помещение на фермата и е направило опит да извърши кражба на фуражни смески. След проведените незабавни оперативно- издирвателни дейности и процесуално- следствени действия е установено, че извършители са: Е.К. (48 г., от Балчик), К.К. (41 г., от Благоевград), Х.К. (18 г., от с. Илинденци, област Благоевград), Д.Г. (34 г., местна жителка) и Е.М. (48 г., местен жител). По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителите са задържани за срок до 24 ч.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна