IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
16:22 | 12 септември 2018
Обновен: 02:31 | 25 април 2024

42-годишна жрица на любовта, спипана за секс в автомобил край Варна, отнесе 400 лв. глоба

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага

По материала работи: Пламен Янков
42-годишна жрица на любовта, спипана за секс в автомобил край Варна, отнесе 400 лв. глоба

Снимка ПЛАМЕН ГУТИНОВ, архив

 

 

Глоба от 400 лева наложи Районен съд – Варна, на 42-годишна жена за получаване на доходи чрез проституция.

 

Деянието, наказуемо по чл. 329 ал. 1 от НК, е осъществявано многократно в периода от 22 юли миналата година до 15 март тази година. Няколко пъти през този период подсъдимата е засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас, край местността „Крушките“. Нееднократно се установява, че тя не се занимава с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция получава нетрудови доходи по непозволен и неморален начин.


Само през горепосочения период 42-годишната жена е била задържана и отвеждана в полицията за връчване на общо 6 предупредителни протоколи. Конкретно на 15 март т.г., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга в спрян на открито автомобил, чийто собственик потвърдил, че е нейн редовен клиент. 


Подсъдимата веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административна санкция, отново за подобно деяние. Наказанието „глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение.

 

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна