IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
11:20 | 19 септември 2018
Обновен: 21:49 | 10 април 2024

48-годишен мъж преби пенсионер във Варненско

В Девня нападнаха пазач на депо

По материала работи: Слав Велев
48-годишен мъж преби пенсионер във Варненско

48-годишен мъж преби  пенсионер във варненското село.

На 17 септември  т.г., около 17,40 часа, е получен сигнал за нанесен побой на 75-годишен мъж от с. Партизани. Същият е настанен за лечение в болнично заведение с фрактура на ляв крак. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е Р.Х. (48 г.) от същото село. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Провадия. Р.И. е задържан за срок до 24 часа.

 

В същия ден в Девня е бил нападнат и бит от двама мъже 67-годишен пазач на депо.

 

Пострадалият е настанен за лечение в болнично заведение с порезна рана на дясно бедро. След проведени издирване е установено, че извършители на деянието са: Ж.М. (54 г.) от Ямбол и Н.Н. (68 г.) от с. Тръстиково. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Девня. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

 

Коментари

Новини Варна