IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
16:10 | 25 септември 2018
Обновен: 23:13 | 20 април 2024

Трима велосипедисти оцеляха по чудо в катастрофи във Варна

Шофьори ги вкараха в болницата

По материала работи: Борис Проданов
Трима велосипедисти оцеляха по чудо в катастрофи във Варна

В събота около 15,30 ч. във Варна, на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, е възникнало ПТП. Шофьор на л.а. „Рено“ М.И. (64 г.) от Варна, при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска велосипедист, който се движи  насреща. Вследствие на инцидента 65-годишният мъж получава контузия на глава и съмнения за фрактура на ребро, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

В петък по обед пак във Варна на кръстовище в ж.к. „Виница“, е възникнало ПТП. Велосипедистът Н.Н. (68 г.), при маневра за завой наляво без да сигнализира, е блъснат от л.а. „Мазда“ с водач Р.Х. (32 г.) от Аксаково, който от своя страна не спазва достатъчна дистанция. Вследствие на инцидента колоездачът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

Пък същия ден, но следобед на кръстовището на ул. „Струга“ и бул. „Вл. Варненчик“, е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Опел» С.И. (40 г.) от Варна, при маневра за завой надясно, не пропуска и блъска велосипедист. Вследствие на инцидента 67-годишният мъж получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

Още по темата: Шофьорът, убил балетист, не обжалва задържането си

Коментари

Новини Варна