IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
12:02 | 14 ноември 2018
Обновен: 14:07 | 21 април 2024

Задържаха 19-годишен футболен хулиган, пръскал със спрей полицаи и протестиращи във Варна

Срещу него е образувано бързо полицейско производство

По материала работи: Слав Велев
Задържаха 19-годишен футболен хулиган, пръскал със спрей полицаи и протестиращи във Варна

По време на протестното шествие, провело се във Варна на 12 ноември, е забелязан мъж, който неправомерно е използвал пиротехнически средства сред гражданите. Самоличността му е установена и спрямо него са взети административни мерки., съобщават от МВР- Варна. При полицейските действия за установяване на самоличността му, друг протестиращ е използвал сълзотворен спрей срещу четирима служители на реда. Засегнати са и други граждани, участващи в протеста.

 

Извършителят е задържан – 19-годишен младеж, добре известен на органите на реда, футболен запалянко. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

 

При изпълнение на служебните си задължения по осигуряване на обществения ред по време на  протестните действия във Варна, полицейските служители са взели всички мерки за гарантиране на живота и здравето на хората и не са допуснали ескалация на напрежението.

 

Още по темата: Във Варна 19-годишен протестиращ хвърлил пиратка и пръскал със сълзотворен спрей полицията

 

 

Коментари

Новини Варна