IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
15:50 | 10 декември 2018
Обновен: 08:05 | 16 април 2024

Спипаха двама автокрадци във Варна

Единият е опитал да задигне „Фолксваген“ от паркинг на голям магазин

По материала работи: Борис Проданов
Спипаха двама автокрадци във Варна

На 29 ноември около 1,30 часа е извършена кражба от лек автомобил „Нисан“, паркиран на ул. „Константин Доганов“ във Варна. Неизвестно лице е установило, че МПС-то е отключено и е задигнало акумулатор, инструменти и зарядни устройства. След проведени оперативно-издирвателни дейности и действия по разследване на случая е установено, че извършител на деянието е непълнолетно момче от с. Чилнов, известно на МВР. По случая има образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

 

На 5 декември е получен сигнал за кражба на лек автомобил „Фолксваген“, извършена от паркинг на голям магазин в район „Вл. Варненчик“. След проведени оперативно-издирвателни дейности и действия по разследване на случая е установено, че извършител на деянието е И.И. (64 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа, а в последствие е приведен в следствения арест.

 

На 8 декември около 14,30 часа е получен сигнал за кражба от магазин за козметични продукти на бул. „Сливница“. Неизвестно лице е задигнало стоки от стелажите на магазина. След проведени оперативно-издирвателни дейности и действия по разследване на случая е установено, че извършителка на деянието е Ц.Ф. (42 г.) от Варна, неизвестна на МВР. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Ц.Ф. е задържана за срок до 24 часа.

 

На  7 декември е получен сигнал за кражба от частен дом на ул. „Георги Паспалев“. Неизвестно лице е взело портмоне с банкови карти и сума около 40 лв. След проведени оперативно-издирвателни дейности и действия по разследване на случая е установено, че извършител е Д.Д. (53 г.) от Варна, известен на МВР. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Д.Д. е задържан за срок до 24 часа.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна