IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:55 | 15 декември 2018
Обновен: 18:36 | 30 март 2024

Откриха и тефтерче до мястото, където е намерено тялото на началника на КАТ – Казанлък

Разследващите нямат данни за извършвани корупционни практики в КАТ – Казанлък, но се работи и по тази версия

По материала работи: Слав Велев
Откриха и тефтерче до мястото, където е намерено тялото на началника на КАТ – Казанлък

Разследващите са открили тефтерче на мястото, където вчера беше намерено тялото на 44-годишния шеф на КАТ – Казанлък Тодор Николов. Новите разкрития около смъртта на полицейския началник бяха съобщени от районната прокуратура в Казанлък.

 

Стана ясно още, че автомобилът, в който е открит Николов, е бил заключен. Вчера, на около 40 метра от мястото, бяха намерени още пари и оръжие.

 

„Бе намерено и едно тефтерче близо до изхвърлената парична сума. Тепърва ще се анализира съдържанието му. Към настоящия момент не са постъпвали доказателства за корупционни практики в „Пътна полиция”, но ще се работи и по тази версия”, каза районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова.

 

 

Полиция и прокуратура търсят два от телефонните апарати на Николов. Предстои и оглед в дома му в Бузовград, както и вероятно повторен оглед на местопроизшествието.

 

След близо 50-часово издирване мъжът беше открит вчера следобед мъртъв в личния си автомобил в пуста местност край Бузовград.

 

Самоубийство и склоняване към самоубийство от неизвестно засега лице са версиите, по които работи прокуратурата.

 

btvnovinite.bg

Коментари

Новини Варна