IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
15:44 | 17 декември 2018
Обновен: 01:43 | 13 март 2024

Отново блъснати пешеходци по варненските булеварди и кръстовища

Петима са пострадали в рамките на два дни

По материала работи: Борис Проданов
Отново блъснати пешеходци по варненските булеварди и кръстовища

На 15 декември около 17:50 ч. на кръстовището на бул. „Св. Елена“ и бул. „Константин и Фружин“ 18-годишен водач на л.а. „Хонда“ от Варна, по време на движение, при завой надясно, не пропуска и блъска мъж (44 г.), който пресича платното за движение. Вследствие на инцидента той получава фрактура на бедро, прегледан е и настанен за лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

В същия ден около 01:20 ч. на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и бул. „Осми Приморски полк“ 48-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ при завой надясно, не пропуска и блъска пешеходка (19 г.), която пресича платното за движение. Вследствие на инцидента момичето получава контузни наранявания, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 

На 14-ти около 18:15 ч. на кръстовището на ул. „Пирин“ и ул. „Георги С. Раковски“ 69-годишен водач на л.а „Дачия“ при завой надясно, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича платното за движение на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (60 г.) е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

Около 19:50 ч. на бул. „Константин и Фружин“ водач на неизвестно МПС не пропуска и блъска пешеходка, която пресича платното за движение на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента момичето е получило контузни наранявания, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 

Около 20:30 ч. на кръстовището на бул. „Вл. Варненчик“ и ул. „Отец Паисий“19-годишният водач на л.а „Сеат“ при завой наляво, не пропуска и блъска пешеходец, който пресича платното за движение на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента мъжът (38 г.) е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна