IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
11:22 | 18 декември 2018
Обновен: 10:11 | 17 март 2024

Блъснаха трима пешеходци за няколко часа във Варна

При един от инцидентите шофьорът е напуснал местопроизшествието

По материала работи: Пламен Янков
Блъснаха трима пешеходци за няколко часа във Варна

Трима души са били блъснати във Варна в рамките на няколко часа в понеделник. Това съобщиха от полицията в морската столица. 

 

Първият инцидент е регистриран около 10 часа на бул. "Приморски". 60-годишен водач с инициали Ж.П. от Варна, управлявайки лек автомобил Опел, блъска пешеходец, който пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента мъжът (51 г.) е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен, няма опасност за живота му. 

 

По обяд същия ден, около 12:20 часа на бул. "Народни будители", водачът на неизвестно МПС, по време на движение, не пропуска и блъска странично пешеходка, която пресича платното за движение. Вследствие на инцидента момичето е получило контузни наранявания, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 

Около 18:30 часа, в гр. Варна, на бул. "Трети март" водачката на лек автомобил "Ауди" Д.И. (41 г.) от Аксаково, по време на движение, блъска пешеходка, която пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (68 г.) е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена, няма опасност за живота й. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна