IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:46 | 11 февруари 2019
Обновен: 07:03 | 16 април 2024

Две жени пострадаха, блъснати на пешеходни пътеки във Варна

Поредните инциденти са се случили на оживени булеварди

По материала работи: Борис Проданов
Две жени пострадаха, блъснати на пешеходни пътеки във Варна

Две жени пострадаха във Варна, блъснати на пешеходни пътеки. Поредните инциденти са се случили на оживени булеварди в петъчния ден, съобщават от пресцентъра на МВР.

 

На 8 февруари около 10:00 ч. на бул. „Св. Елена“ 27-годишна водачка на л.а „Фолксваген“ от Варна, по време на движение блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (78 г.) е получила контузни  наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

В същия ден, около 17:50 ч., на кръстовището на бул. „Чаталджа“ и бул. „Осми Приморски полк“ водач на неизвестно за момента МПС, по време на движение, при завой наляво, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на зелен сигнал на светофарната уредба. Вследствие на инцидента жената (31 г.) е получила контузни  наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна