IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
11:55 | 18 февруари 2019
Обновен: 07:11 | 17 април 2024

Наложиха условно наказание за варненски студент

23-годишният мъж преби двама младежи

По материала работи: Слав Велев
Наложиха условно наказание за варненски студент

Районният съд във Варна наложи условно наказание на студент за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на двама души. По силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, 23-годишен студент във Варна беше осъден на 5 месеца лишаване от свобода. Изпълнението на наложеното наказание бе  отложено с 3 години изпитателен срок. Инцидентът възникнал на 11 февруари 2017 год. След спречкване, подсъдимият нанесъл няколко удара и причинил леки телесни повреди на други двама младежи. В резултат на сбиването един от пострадалите получил  контузия в областта на носа и счупване на носни кости.

 

Другият пострадал имал разкъсно-контузни рани по слепоочието, ожулвания, кръвонасядания  и травматичен оток в областта на клепачите. Нанесените  по хулигански подбуди наранявания  довели до временно разстройство на здравето, неопасно за живота. 23-годишният студент е с чисто съдебно минало до момента. Съгласно одобреното от съда споразумение, в тежест на  подсъдимия са всички направени разноски по делото. Съдебният акт е окончателен.

 

 

Четете още: Мъж от Мадан снимал и разпращал порно с непълнолетни

Коментари

Новини Варна