IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:38 | 18 февруари 2019
Обновен: 18:02 | 17 април 2024

Ще го пратя в лудница, вайкала се майката на убиеца от Нови Искър

Момчето скрило телата под дюшеците, като ги завило в чаршафи

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

25-годишният Георги, който е заподозрян за четворното убийство в град Нови Искър е имал психични проблеми. Това твърдят съседите на семейството пред 24 часа.
 

"Не мога повече, ще пратя Гошко в лудница“, вайкала се майка му Пепи пред съседите. Тя признала, че постоянно се биел с малкия си брат Сашко за лаптопа.
 

Появи се информация, че убиецът е военен, но малко по-късно тя бе отхвърлена. По информация на Дарик, бащата на младия мъж е бил цивилен служител на военно поделение.


Според съседите документите на момчето за прием в клиниката били готови, защото това бил единственият изход за майка му Рени. Георги трябвало да влезе в лечебното заведение до дни, но това не се случило.

 

Вместо това, колеги на баща му Иван от "Военна полиция“ открили четири трупа, когато отишли да търсят мъжа, който вече втори ден не се появявал на работа.  Телата били с удари, причинени от брадва, в областта на главата. Момчето ги прибрало под матраците на леглата и ги завило с чаршафи.
 

Според разследващите, убийствата са извършени още в петък. Жертвите са бащата на Георги – Иван, майка му Рени, брат му Александър и баба му Славка.
 

Dnes.bg


Още по темата: Мъж уби семейството си
 

Коментари

Новини Варна