IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
14:36 | 22 март 2019
Обновен: 13:52 | 15 април 2024

Пиян и без книжка потроши варненец край Шумен

Автомобилът му е бил неизряден по „всички показатели“

По материала работи: Пламен Янков
Пиян и без книжка потроши варненец край Шумен

Снимка dariknews.bg

 

 

27-годишен мъж от Варна е пострадал при пътен инцидент тази сутрин край Шумен, на кръстовище за село Васил Друмево, съобщиха от полицията. Водач на лек автомобил Фолксваген „Голф“ не пропуснал движещия се по път с предимство водач на БМВ с варненска регистрация, и го ударил. След катастрофата в МБАЛ- Шумен за преглед са откарани водачите на двата автомобила. Установена е фрактура на дясна пета и фрактура на костица на ляво стъпало на 27-годишният мъж от Варна. Правоспособен е, тестван е за алкохол – наличие не е установено.

 

По време на извършената проверка станало ясно, че водачът на фолксвагена, 37-годишния Н.Н. от Шумен не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. Тестван бил с дрегер. Отчетени били 2,24 промила алкохол в издишания въздух. Автомобилът бил с табела, предназначен за друго превозно средство, не бил регистриран по надлежния ред, нямал застраховка „Гражданска отговорност“ и годишен технически преглед. На Н.Н. била установена фрактура на носа.

 

След като бил прегледан e освободен от болничното заведение. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е образувано досъдебно производство.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна