IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Крими
13:30 | 19 април 2019
Обновен: 05:16 | 10 април 2024

След спецакция: Задържаха 13 души за разпространение на наркотици във Варна

При действията по разследването са претърсени единадесет адреса в града и шест леки автомобила

По материала работи: Пламен Янков
Снимка:Пламен Гутинов, архив

Задържани са 13 души, в които са намерени значителни количества наркотични вещества, съобщават от полицията. Вчера, на територията на град Варна, е проведена масирана полицейска операция по линия противодействие на наркоразпространението под ръководството на Окръжната прокуратура в града. В резултат на полицейските действия, за срок до 24 часа, са задържани 13 мъже на възраст между 30 и 63 години, добре известни на МВР. За част от тях е установено, че имат касателство към дейности по разпространение на наркотични вещества на територията на града.


При действията по разследването са претърсени единадесет адреса в града и шест леки автомобила. Намерени са и иззети значителни количества наркотични вещества и големи парични суми.  


Работата по документиране и доказване на извършените престъпления продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. По случая е образувано досъдебно производство.


Четете още: 27-годишен мъж с травми по главата след сбиване във варненско село
 


 

Коментари

Новини Варна