IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:44 | 22 април 2019
Обновен: 23:38 | 20 април 2024

Дилър ще търпи наказание 1 година лишаване от свобода и ще плати глоба от 4000 лева

В момента той изтърпява ефективната си присъда по друго дело

По материала работи: Пламен Янков
Дилър ще търпи наказание 1 година лишаване от свобода и ще плати глоба от 4000 лева

39-годишният Стойчо Ст. ще търпи наказание 1 година лишаване от свобода, след като се призна за виновен за държане с цел разпространение на различни наркотични вещества. Подсъдимият за престъпление по член 354а, ал. 1 от НК  сключи споразумение с  Окръжната прокуратура във Варна и прие да плати и глоба в размер на 4000 лева, което Варненският окръжен съд одобри.
 

Деянието е било извършено в края на септември 2017 г. Малко след това 39-годишният  мъж е бил осъден ефективно за същото престъпление. В момента Стойчо Ст. изтърпява ефективната си присъда по друго дело във варненския затвор.
 

С одобреното от съда споразумение, което не подлежи на обжалване и влиза в сила веднага, в полза на държавата се отнемат и иззетите по време на претърсването на 29 септември 2017 г. две електронни везни. Намерените наркотици – марихуана и метамфетамини и таблетка синтетична дрога, ще бъдат унищожени по надлежния ред.


Четете още:


 Осъдиха условно баща, блудствал с дъщеря си


20-годишен влиза в затвора за притежание на наркотици
 

 

Коментари

Новини Варна