IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:36 | 20 май 2019
Обновен: 01:40 | 21 април 2024

Осъдиха мъж, опитал да убие майка си

Присъдата е влязла в сила, след като две съдебни инстанции – Апелативният съд във Варна и Върховният касационен съд, са потвърдили акта на Шуменския окръжен съд

По материала работи: Пламен Янков
Осъдиха мъж, опитал да убие майка си

Окръжната прокуратура в Шумен приведе в изпълнение 18-годишната ефективна присъда на 23-годишния Петър П.  Наказанието, което младият мъж ще търпи, е за опит да убие майка си с особена жестокост. Присъдата е влязла в сила, след като две съдебни инстанции – Апелативният съд във Варна и Върховният касационен съд, са потвърдили акта на Шуменския окръжен съд.            
 

Пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна припомня, че тежкото криминално престъпление е било извършено на 5 декември 2016 г. Криминално проявеният и осъждан вече Петър поискал пари от майка си. След като жената отказала да му даде, той я пребил с ритници и юмруци. Майката на Петър се опитала да напусне дома, но паднала на стълбището на кооперацията в безпомощно състояние.
 

Дори и тогава, 23-годишният продължил насилието над родната си майка, като скачал по главата и тялото на жената. Само благодарение на лекарите  тя била спасена.


Още по темата: Задържаха мъж, пребил майка си заради 300 лв.
 

Коментари

Новини Варна