IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
08:48 | 16 юни 2019
Обновен: 20:18 | 20 април 2024

23-годишна жена загина при катастрофа

По сведения на очевидци шофьорката е блъснала няколко коли, ударила е стълб, след което колата е спряла на трамвайните релси

По материала работи: Пламен Янков
Снимка:Пламен Гутинов, архив

23-годишна жена почина след тежък пътен инцидент на столичния булевард "Възкресение", съобщиха от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" за "Фокус. Сигналът за катастрофата е подаден около 20:30 ч. в събота, информира МВР.
 

Младата жена бе транспортирана към противошоковата зала на болницата в тежко състояние.


Говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ- София Катя Сунгарска съобщи, че жената е била с тежка кръвозагуба, самоампутирани са били двата й крака, а ръцете й са били счупени. На пострадалата са направени пълни реанимационни действия, била е интубирана.


Екип на Спешна помощ е минал покрай мястото на инцидента в момента, в който автомобилът на жената се е забила в стълб. Медиците подават сигнал да се изпрати друга линейка с реанимационен екип, защото инцидентът е много тежък.


По сведения на очевидци, жената е блъснала няколко коли, ударила е стълб, след което колата е спряла на трамвайните релси.


Dnes.bg


Четете още: Втора жертва след тежката катастрофа с патрулка край Ябланица
 


 

Коментари

Новини Варна