500 лв. глоба за жрица на любовта – ветеран
Хващана е „на калъп“ неведнъж край Варна
Публикувана: 20 Jun 2019 | 13:29

Глоба от 500 лв. наложи Районен съд - Варна на 42-годишна жена за получаване на нетрудови доходи чрез проституция. Деянието, наказуемо по чл. 329 ал. 1 от Наказателния кодекс, е осъществявано многократно от 11 април до 20 юли 2017 г. Неведнъж през посочения период подсъдимата е засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас, край местността „Крушките“.

 

Спипаха жрица на любовта на калъп по обед край Варна

 

Проверка показва, че през това време за подсъдимата липсват данни за подавани заявления за сключени трудови договори, за самоосигуряване или за заплащане на здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по непозволен и неморален начин. Само през горепосочения период на 42-годишната жена са били връчени от органите на полицията общо 12 предупредителни протоколи. При последния случай от 20 юли 2017 г., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян на малка поляна край пътя лек автомобил.

 

42-годишната жена е осъждана, отново за сходни деяния. Наказанието „глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

 

Още по темата: Безплатно издание предлага карта на проститутките във Варна

Коментари ( 0 )