IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
14:08 | 24 юни 2019
Обновен: 13:24 | 25 април 2024

Разпитаха жената, блъснала две жени на пешеходна пътека във Варна

В момента се извършват аутопсиите на телата на жертвите на пътния инцидент

По материала работи: Пламен Янков
Разпитаха жената, блъснала две жени на пешеходна пътека във Варна

Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство по повод тежък пътен инцидент, станал снощи около 22 часа на бул. „Осми приморски полк“. Производството е образувано по член 343, ал. 3, във връзка с ал. 1 от НК за причиняване по непредпазливост смъртта на повече от едно лице на пешеходна пътека.
 

На пешеходната пътека пред Централна кооперативна банка лек автомобил „Ауди“, управляван от 62-годишната Лиляна С. от София, блъска две възрастни жени. В болницата по-късно от тежките си травми почива 73-годишната жена, а по-възрастната, която е била на 76 години, е починала тази сутрин.  
 

Установено е, че водачката на лекия автомобил не е употребила алкохол и наркотици. Разследващ полицай вече я е разпитал. С протокол за доброволно предаване тя е предоставила автомобила на разследващите, за да бъде извършен оглед.  
 

В момента се извършват аутопсиите на телата на жертвите на пътния инцидент. Предстои да бъде назначена автотехническа експертиза.


Още по темата: Две жени загинаха след пътен инцидент на пешеходна пътека във Варна

 

 

Коментари

Новини Варна