IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
09:44 | 19 август 2019
Обновен: 19:17 | 19 април 2024

Кога и къде са убити жертвите край Негован – неясно

Може да става въпрос за убийство от родственици, допусна Арнаудова

По материала работи: Пламен Янков
Кога и къде са убити жертвите край Негован – неясно

Все още не е известна самоличността на хората, чиито тела бяха открити вчера край водоема в Негован. Криминалистите продължават с огледа, а междувременно се преглеждат и списъците с обявените за издирване.


И двамата са простреляни в главите, засега е сигурно, че единият труп е на жена, а за вторият се предполага, че е на мъж, но не може да се твърди с категоричност.


Откритите останки са в напреднало разложение и тепърва ще се установява кога е настъпила смъртта.


Водолази ще обследват язовира. Предстоят и съдебно медицински експертизи и ще се проверяват профилите на безследно изчезналите хора, за да се види дали няма съвпадение с намерените тела.


Те са били разчленени и поставени в чували и бидони.


"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", допусна говорителката на Главната прокуратура Румяна Арнаудова.


Dnes.bg


Още по темата: Вторият труп край Негован е на млада жена, също разчленена

Коментари

Новини Варна