IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Крими
11:56 | 22 август 2019
Обновен: 23:25 | 10 април 2024

Пиян шофьор вкара момче в болницата във Варна

Карал на зиг-заг, патрул се опитал да го спре, но без успех

По материала работи: Борис Проданов
Пиян шофьор вкара момче в болницата във Варна

По ул. "Кап. Р. Николов" във Варна тази сутрин около 09,10 ч. автопатрулен екип забелязва л.а. БВМ 318, което криволичи. Предприет е опит за извършване на полицейска проверка на водача, като са подадени звуков и светлинен сигнал да спре завтомобила, но водача му ускорява в посока бул. "В. Левски". На локално платно към бул. "В. Левски" водачът на л.а. БМВ блъска изчакващ на знак "Стоп" л.а. "Опел Корса", който от своя страна удря друго МПС пред него, водачът на което обаче напуска място на произшествието и към момента е неизвестен.

 

От екип на "Спешен център" в болница е откарано 10-годишно момче, пътник от л.а. БМВ, което се е оплакало от болки в главата. В болницата детето е прегледано, установена е контузия и е насочено за домашно лечение. При предприетата проверка на водача на л.а. БМВ - И. А., на 24 г., от с. Пет могили, обл. Шумен, е установено, че е неправоспособен и е управлявал МПС след употреба на алкохол - 1,69 в издишания въздух. Работата по случая продължава.   

 

Още по темата: Джигит се вряза в мантинела, двама берат душа в болница

Коментари

Новини Варна