IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:12 | 12 септември 2019
Обновен: 02:46 | 10 април 2024

Глобиха 23-годишен за притежание на наркотици

При младия мъж е установена епизодична употреба на марихуана

По материала работи: Пламен Янков
Глобиха 23-годишен за притежание на наркотици

За държане на високорискови наркотични вещества, Районният съд във Варна наложи административно наказание – глоба в размер на 1000 лева на 23-годишен младеж.


По внесено от прокуратурата постановление, съдът освободи от наказателна отговорност 23-годишния подсъдим и му наложи административната санкция. Той е хванат при полицейска проверка в следобедните часове на 7 септември 2017 год.. Било е установено, че младежът държи в цилиндър с три отделения суха тревиста маса – марихуана, както и таблетка с неправилна форма и съдържание на метамфетамин. Общата стойност на намерените наркотични вещества възлиза на около 20 лева. Деянието представлява маловажен случай.


При 23-годишния младеж е установена епизодична употреба на марихуана. Той е с чисто съдебно минало и не е освобождаван от наказателна отговорност до момента. Наркотичните вещества се отнемат в полза на държавата и след влизане в сила на съдебното решение следва да бъдат унищожени. 15-дневен е срокът за обжалване на съдебния акт.


Четете още: Осъдиха шофьор, блъснал пешеходка на "зебра" във Варна
 

Коментари

Новини Варна