IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
14:05 | 18 септември 2019
Обновен: 15:18 | 17 април 2024

Иззеха четири луксозни автомобила във Варна при спецакция

Задържан е дилър с близо 100 гр. хероин

По материала работи: Пламен Янков
Иззеха четири луксозни автомобила във Варна при спецакция

Снимки МВР-Варна

 

 

Вчера, на територията на град Варна, е проведена полицейска операция по линия противодействие на наркоразпространението под ръководството на Окръжната прокуратура в града.

 

 


 

В резултат от полицейските действия на криминалисти от ОД на МВР – Варна, е задържан 45-годишният Ю.Т. от Варна, добре познат на органите на реда и многократно осъждан. В тайници са намерени и иззети 93,65 гр. хероин и 4,49 гр. производно на амфетамин, а в дома му - парични средства.

 

При полицейските действия е задържан също Ф.М. (55 г.), известен на МВР, който също се е занимавал с разпространение на наркотични вещества. В него са намерени и иззети 1,57 гр. хероин и 1,93 гр. производно на амфетамин, както и множество златни накити.

 


 

Иззети са 4 бр. луксозни автомобили.

 


По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документиране и доказване на извършените престъпления продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

 

Коментари

Новини Варна